Hieronder de meest verkochte vlaaien uit ons assortiment van de banketbakkerij. 

Alle vlaaien en taarten kunnen op aanvraag gehalveerd en/of gesneden worden.

Aardbeienvlaai

Aardbeienvlaai

Heerlijke seizoens aardbeien speciaal voor ons geselecteerd, op bodem naar keuze en eventueel afgewerkt met slagroom.
Alleen verkrijgbaar in zomerperiode!
Abrikozenvlaai

Abrikozenvlaai

Limburgse vlaai gevuld met heerlijke abrikozen.
Albertus

Albertusvlaai

Bladerdeegbodem met huisgemaakte banketbakkersroom en chocoladebavarois afgewerkt met chocoladekrullen.
Ananasvlaai

Ananasvlaai

Harde-wener bodem met huisgemaakte banketbakkersroom en stukjes ananas,
eventueel heerlijk met slagroom en amandelschaafsel.
Appelkruimelvlaai

Appel, kersen of abrikozenkruimelvlaai

Harde-wener bodem met huisgemaakte banketbakkersroom gevuld met appel, kersen of abrikozen.
Daar bovenop roomboterkruimels.
Appelvlaai

Appelvlaai

Appelvlaai gevuld met huisgemaakte banketbakkersroom.
Kersenvlaai

Kersenvlaai

Limburgse vlaai gevuld met kersen.
Kirsch

Kirschvlaai

Harde-wenerbodem met room en kersen, kirschbavarois en amarene kersen.
Kruimelvlaai

Kruimelvlaai

Limburgse vlaai met huisgemaakte banketbakkersroom en kruimels gemaakt van echte roomboter.
Monchou

Monchouvlaai

Bladerdeeg bodem gevuld met echte monchou roomkaas, afgewerkt met kersen en witte chocolade.
Openappel

Open Appelvlaai

Harde-wenerbodem met huisgemaakte banketbakkersroom met daarop verse appelschijfjes en kaneelsuiker.
Pruimenvlaai

Pruimenvlaai

Limburgse vlaai gevuld met pruimen.
Rijstebaverois

Rijstebavarois

Bavarois van rijst afgewerkt met abrikozen en amandelschaafsel.
Rijstevlaai

Rijstevlaai

Limburgse vlaai gevuld met rijstepap.
(het lekkerst met slagroom)
Vruchtenvlaai

Vruchtenvlaai

Harde-wener bodem met huisgemaakte banketbakkersroom afgewerkt met vers fruit.
(andere bodems ook mogelijk)